Utlopps genomföring med gallerinsats, vinterpropp, slangnippel & slangklämma

199 kr

Utlopps genomföring med gallerinsats, vinterpropp, slangnippel & slangklämma. För att koppla utgående slang till reningsverk från badtunna eller pool.

Slut i lager

Produktbekrivning

Denna är utrustad med en 1,5 tums gängat skyddsgaller. Den medföljande skruvproppen med 1,5 tums gänga kan vara bra som antingen  servicepropp eller som vinterpropp om man önskar montera bort reningsverket vintertid. Denna genomförning monteras i ett hål med diameter 59-60 mm. Förberedd med dubbla silikon packningar som sluter tätt även i små radier som en badtunna kan ha. Kan monteras genom max 25 mm tjockt material. Den har en 1,5 tums gängad slangnippel för slangar med invändig diameter 32/38 mm och en rostfri slangklämma medföljer.

För att koppla reningsverk till våra badtunnor av plast så behövs bara denna utlopps-genomföring denna till reningsverket, sandfiltret då avtappningsventilen används som inlopp.

På våra badtunnor av aluminium som har av oss fabriksmonterade pluggade genomföringar behövs inte heller denna typ av genomföring. De behöver bara en speciell slangnippel.