Erbjudande!

BioTab klorfri rening av badtunnor, spa & pooler, BioCool 4×0,5L

1 284 kr 899 kr

Slut i lager

Produktbekrivning

Fyrpack BioTab / BioCool klorfri rening av badtunnor, spa & pooler

”BioTab klorfri rening” är en luktfri miljövänlig bakteriedödande kemikalie speciellt anpassat för varma bad i badtunnor och spabad. Fungerar likväl som rening av pooler. Den är omskriven i boken BRA KEMVAL ”–innehåller inga miljöfarliga ämnen”, och är kan till skillnad mot andra pool kemikalier tömmas ut i naturen då den är helt biologisk nedbrytbar. 

Det är viktigt att vara medveten om att badtunnor såväl som spabad och små- och stora pooler ska ha en sund, giftfri och hälsosam vattenmiljö. Vi har marknadsfört BioTab / BioCool i många år. Denna är utvecklad och tillverkas i Sverige. En omtyckt och effektiv och inte minst miljövänlig produkt som kan användas till badtunnor, spabad och bassänger.

DOSERING OCH ANVÄNDNING: Doseringen är anpassad efter kranvatten.
Dosering och användning, badtunnor, spabad och mindre pooler: Normal dosering till mindre bad med en temp på ca 30 -40C° är en underhållsdos om 60 ml per vecka per 1500 liter vatten. 

  • 4 st av 500 ml flaskor med BioTab/BioCool klorfri rening kostar 899kr fraktfritt  –levereras i en praktiska doseringsflaskor med 500 ml i varje, vilket ger upp till 32 veckors rening av 1500 liter badvatten till en kostnad på  ca. 3,43 kr per dag.
  • >> 1 st 500 ml flaska med BioTab/BioCool klorfri rening kostar 289kr/st –levereras i en praktisk doseringsflaska med 500 ml, vilket ger upp till 8 veckors rening av 1500 liter badvatten till en kostnad på  ca. 4,08 kr per dag.

Produkten har ett pH på ca: 7 och därav behövs inget pH-reglerande ämne.

ANVÄNDS T.EX. SJÖ- ELLER HAVSVATTEN kommer humus och alger att finnas i vattnet. Dosera dubbel dos och om tillväxt ändå sker, doseras en extra gång. Därefter övergå till dosering för kranvatten. Är det många personer som ska bada, t.ex. vid uthyrning av badtunnan, spabadet eller poolen eller vid större sammankomster, dosera extra om den nya gruppen som ska bada består av femton personer i en badtunna gjord för 5 personer. Är det en badtunna där ingen cirkulation finns rörs vattnet om efter dosering så att produkten blandas i hela vattnet. Förpackningen sorteras som hårdplast. Producerad i Sverige. Förvaras oåtkomligt för barn.

Var alltid noga med att duscha före badet. Att låta bli att duscha bidrar till kraftigt ökad tillväxt av bakterier i badvattnet.

>> SÄKERHETSDATABLAD, pdf