Inlopps genomföring med eyeball, vinterpropp, slangnippel & slangklämma

199 kr

Vinklingsbar inlopps genomföring med eyeball, vinterpropp, slangnippel 32/38 mm & slangklämma. För att koppla inkommande slang från reningsverk till badtunna eller pool.

Slut i lager

Produktbekrivning

Det vinklingsbara munstycket/eyeballen med 1,5 tums gänga ger möjlighet att rikta vattenstrålen för att få rotation och optimal cirkulation och filtrering. Den medföljande skruvproppen, 1,5 tum kan vara bra som antingen  servicepropp eller som vinterpropp om man önskar montera bort reningsverket vintertid. Denna genomförning monteras i ett hål med diameter 59-60 mm. Förberedd med dubbla silikon packningar som sluter tätt även i små radier som en badtunna kan ha. Kan monteras genom max 25 mm tjockt material. Den har en 1,5 tums gängad slangnippel för slangar med invändig diameter 32/38 mm och en rostfri slangklämma medföljer.

För att koppla reningsverk till våra badtunnor av plast så behövs inte denna genomföring då inloppsslangen från reningsverket, sandfiltret kopplas på avtappningsventilen. På dessa badtunnor av plast så behövs endast en utlopps genomförning som liknar denna men som då är utrustad med ett galler istället för denna vinklingsbara eyball.