1 meters förlängning av vattenrör mellan badtunnan och vedkaminen

495 kr

Öka avståndet mellan vedkaminen och badtunnan med dessa rör.

Produktbekrivning

1 meters förlängningsrör av högarmerat gummi för att öka avståndet mellan vedkaminen och badtunnan. Innerdiameter, 75 mm, (ytterdiameter, 88 mm). Det behövs 2 st rör mellan vedkaminen och badtunnan. Kan kapas till önskad längd med kniv/såg. Dessa rör används istället för de medföljande skarvmuffar och ger inga med skarvar eller risk för läckage.

Ska badtunnan monteras nedsänkt i trädäck/veranda så kan man om utrymme finns placera badtunnan en bit innanför ytterkanten. Detta ger en stilren installation och möjlighet att gå i och ur badtunnan från alla sidor. Vedkaminen ”Side-Easy” eller ”Side-Maxi” monteras hängande i verandans bärande reglar på utsidan med stöd underifrån eller stående på marken utanför. 

Önskas längre avstånd än 1 meter så är det möjligt om man väljer en specialutrustad vedkamin av modellen ”Side-Maxi”. Den har då en automatisk luftningsnippel i toppen som säkrar att det inte blir luftfickor i vattenmantlingen. Samt att vedkaminen är utrustad med en egen avtappningsventil så att man kan säkra att vedkaminen blir helt tömd vintertid. Då kan avståndet vara flera meter.